Werknemers

De arbeidsmarkt is door de digitalisering de afgelopen 10 jaar compleet veranderd. Functies evalueren en de flexibilisering van de arbeidsmarkt is een proces dat zich de laatste jaren steeds sterker ontwikkelt.

Als werknemer is het belangrijk dat je CV duidelijk en up-to-date online in beeld komt. Waar de meeste vacaturesites een CV achter een wachtwoord plaatsten zijn de CV's op CVenVacaturebank.nl voor iedereen direct inzichtelijk, inclusief de zoekmachines.

N.A.W.-gegevens

De N.A.W.-gegevens worden niet in het openbaar getoond behalve de woonplaats en provincie. Potentiële werkgevers kunnen de N.A.W.-gegevens pas inzien als zij een overeenkomst gesloten hebben met Lionhead HR.

CV plaatsen

Via de button "CV plaatsen" kun je direct starten met je CV te plaatsen. In de eerste 4 stappen vul je de gegevens die voor iedereen te zien zijn (met uitzondering van je naam en adres). Om optimaal gevonden te worden is het belangrijk dat je alle relevante informatie vermeldt zoals stages, werkervaring, opleidingen, etc. In stap 5 kun je je eigen CV-document uploaden. Wij adviseren om hier een PDF-document van te maken.

Nadat je je profiel hebt aangemaakt kun je direct reageren op vacatures die geplaatst zijn op CVenVacaturebank.nl.

Daarnaast wordt jouw CV meteen in beeld gebracht bij een groot aantal uitzendbureaus en bedrijven. Dat vergroot je kans op het vinden van een leuke, passende baan!

 

standaard ads