Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV scholieren bijbaan voor in de avond, MBO/ MTS, Ruurlo

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 17 Woonplaats RuurloKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring -December 2020 - April 2022:
Folderbezorger, Spotta, Ruurlo
-April 2022-December 2022:
Afwasser, Cafe de Luifel, Ruurlo
-November 2022:
Stage cloud consultancy bij Cegeka, Apeldoorn
-Februari 2023 tot heden:
Broodafdeling en vakkenvuller, Boni, Ruurlo
-Augustus 2022-Augustus 2023:
secretaris (vrijwillig), Scouting, Graaf Otto Groep, Lochem
Werkervaring Sector: ICT, Automatisering
Functie: Advies consultancy
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Secretarieel
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Schoonmaakmedewerker
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Opleiding
2023: VMBO-TL


Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben nieuwsgierig, flexibel en oplossingsgericht en geniet van het leren van nieuwe dingen. Ik leer snel nieuwe vaardigheden aan bijvoorbeeld op het gebied van IT en ben de afgelopen zes jaar bezig geweest met o.a het op afstand oplossen van problemen en installeren van verschillende software. Ik werk secuur en kan het overzicht houden in een stressvolle (werk) omgeving en een oplossing bedenken. Door de scouting heb ik goed leren plannen, organiseren (bedenken van activiteiten en organiseren van kampen in het buitenland) en heb ik administratieve vaardigheden geleerd (secretaris scouting) Hobby's en interesses IT, Scouting, fotografie, organiseren van vakantiesDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV