Start Links Hoe werkt het Inloggen Contact
 
SpoedvacaturesBakery/Verkoopmede..
MBO/ MTS
Bladel
SpoedvacaturesBedrijfsleider Car..
MBO/ MTS
Utrecht

Technische kandidaten LTS/MTS/HTS gezocht

Unique
lionhead
E-smart
CV kopen via iDEAL

CV, Psycholoog in Kerkrade

Dit CV wordt u aangeboden door CVenVacaturebank.nl

Geplaatst op
08-06-2012

Beroep
Psycholoog
Vakgebied
Gezondheidszorg / welzijn (1 jaar ervaring)
Niveau
Universitair
Dienstverband
Vast
Woonplaats
Kerkrade
Provincie
Limburg
Geslacht
Vrouw
Leeftijd
27 (27-04-1988)

Rijbewijs
B
In het bezit van auto
Ja
Bereid om te verhuizen
Nee

Werkervaring en stages
Stages
Januari 2011 – Juli 2011
Klinische stage in eerstelijns Psychologenpraktijk Rolduc te Kerkrade. Mijn werkzaamheden bestonden uit het afnemen van allerlei testen bij zowel kinderen als volwassenen en de verslaglegging (en diagnosticeren) hiervan, huisbezoeken, schoolobservaties, begeleidingsgesprekken en behandeling/begeleiding van kinderen en hun ouders.

Maart 2010 – Oktober 2010
Onderzoeksstage als afstudeerwerk voor de Master Neuropsychologie onder begeleiding van Dr. Petra Hurks. Stage behelst eigen onderzoek doen van begin tot eind. Van het maken van informatieformulieren en aanschrijven van scholen tot het zelfstandig testen van 80 basisschoolleerlingen van groepen 5 tot en met 8 en vervolgens data-analyse en verslaglegging. Kinderen zijn getest met testen uit bestaande testbatterijen.

Werkervaring
16 oktober 2011 – Heden
Aangenomen als flexpool medewerker bij een Zorggroep.

Juli 2011 – Heden
Werkzaam (op oproepbasis) als basis psychologe in een Psychologenpraktijk
Mijn werkzaamheden bestaan uit het afnemen van testen, diagnosticeren, verslaglegging, huisbezoeken, schoolobservaties, begeleiding en behandeling van kinderen en jeugdigen. Hierbij vindt ook begeleiding/advisering van de ouders plaats. Ik heb ook ervaring met het testen van volwassenen. Eventuele nieuwe onderwerpen en testen maak ik me snel eigen.

2004 – Heden
Supermarkt, voor 12 uur per week (koopavond donderdagavond en zaterdag). Verkoper B op deli en kaas, brood en kassa met een vast contract.

2009
Thuishulp bij Meander Zorggroep in de zomermaanden.

2006 – 2009
Eenmaal per week poetshulp in een gezin.
Zoekt in baan
In een baan zoek ik een prettige werkplek die uitdagend en vernieuwend is en waar ik mij verder kan blijven ontwikkelen. Ik denk graag mee over oplossingen en nieuwe mogelijkheden en ben zeker bereid om mij bij te scholen op welke manier dan ook. Ik hoop in de toekomst door te groeien tot GZ-psycholoog. Ik werk graag in teamverband. Hoewel ik op dit moment de meeste ervarin heb met kinderen, wil ik heel graag ook meer ervaring opdoen met de doelgroep volwassenen en/of ouderen. Ik wil mij graag breed blijven ontwikkelen.
Kennis, hobby en interesses
- Boeken en artikelen die te maken hebben met mijn vakgebied.
- Theater en muziek.
- Reizen

Talen
De Nederlandse taal beheers ik zowel mondeling als schriftelijk zeer goed. Engels kan ik goed verstaan, lezen en schrijven en redelijk spreken. Duits kan ik ook goed lezen en verstaan en redelijk spreken.
Opleiding
Opleidingen
2006 – 2011
Psychologie in Maastricht. Per 31 mei 2010 met succes afgestudeerd in biologische bachelorvariant.
Per 31 juli 2011 met succes afgestudeerd in de Master Neuropsychologie, inclusief diagnostiekaantekening en GZ-verklaring.

2000 – 2006
VWO gevolgd aan het Eijkhagencollege te Landgraaf. Ik heb het profiel natuur en gezondheid gevolgd met Informatica en scheikunde 2 als extra vakken. Diploma behaald in 2006.

2007
Via Universiteit Maastricht een cursus gevolgd voor literatuurstudie, planning en timemanagement.

2002
Een zomer vrijwilligerswerk gedaan in Op de Bies te Landgraaf.
Mijn werk bestond hier uit het op orde houden van de keuken en de badkamer en het voeden van een aantal cliënten. Hier ging het om cliënten die zowel geestelijk als lichamelijk beperkt waren.
Persoonlijk
Ik ben te typeren als vrolijk en open en verder leergierig, nieuwsgierig, betrouwbaar, flexibel, verantwoordelijk, consciëntieus, doorzetter, hulpvaardig en realistisch. Verder beschik ik over zeer goede mondelinge en schriftelijke Nederlandse communicatieve vaardigheden. Ik kan zowel individueel als in teamverband probleemloos werken. Ik ben gefascineerd door het menselijk brein en de werking van onze psyche. In de toekomst zou ik graag de opleiding tot GZ-psycholoog volgen.

Neem contact opNeem contact opAlle CV'sAlle CV's

Zoek CV's

 

Vacatures van Indeed

© 2015 Created by Lionhead BV - Toevoegen aan favorieten - Algemene voorwaarden