Start Links Hoe werkt het Inloggen Contact
 
1ste autotechnicus..
MBO/ MTS | Lisse
service/onderhouds..
LBO/ LTS | Roelofarendsveen
Horeca Medewerker ..
MBO/ MTS | Houten
E-smart
Advies- ontslag
Unique
lionhead

Personeel gezocht

Dagelijks wordt naar personeel gezocht via vacatures op CV & VacatureBank. Dagelijks wordt er naar personeel gezocht via Curriculum vitae's van kandidaten op CV & VacatureBank. Bent u op zoek naar een baan, aarzel dan niet en meld u aan via de website. U kunt eenvoudig uw CV plaatsen, waarna u met dat Curriculum vitae kunt reageren op de functies waar u interesse in heeft.

Trefwoord
Via de startpagina kunt u een trefwoord invoeren. Zo kunt u bekijken of er in de sector waarin u wilt gaan werken personeel gezocht wordt. Ook kunt u aangeven in welke provincie en eventueel plaats u op zoek bent naar een baan. Vervolgens komen er vacatures uit rollen waar u op kunt reageren.

Geschikte vacature
Staat er een geschikte vacature voor u tussen, dan kunt u die aan klikken. U krijgt dan extra informatie te zien zoals het bedrijfsprofiel en de functie omschrijving. Klik op de button ' Reageer op deze vacature' en uw CV wordt naar het bedrijf opgestuurd. Kijk iedere dag op de website of er personeel gezocht wordt of meld u aan en u wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures! Mocht u vragen hebben, maak dan gebruik van ons contactformulier.

 

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen we u graag naar de volgende pagina's:
Logistiek medewerker Technisch personeel gezocht Personeel aangeboden Beveiligingspersoneel Medewerker personeelsadministratie Administratief personeel Logistiek administratief medewerker Marketing personeel Personeel gevraagd Personeel gezocht

Uw account
© 2010 LionHead B.V. - Toevoegen aan favorieten - Algemene voorwaarden